Ciao! Caffé

KE
4,60
(NORM. 5,60)

Skanssiaislatte

Baristamme ovat kehittäneet palkitusta Caffé Pascucci -kahvilaadusta oman sesonkikahvin; Skanssiaislatten, vain Ciao! Caffé Skanssista Skanssiaisten ajan.
TO
4,-
(NORM. 4,80)

Päivän Smoothie (normaali koko)

Ciao! Caffé valmistaa tuotteensa perinteisillä valmistustavoilla tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen paikan päällä. Ota nopeasti vitamiinit mukaan kylmävitriinistä. Meillä valmistettu marja- tai hedelmäsmoothie (valikoima vaihtelee).
PE
-20 %
(NORM. ALK. 2,50)

Erikoiskahvit

Tuotamme Pascuccin huippukahvit suoraan Italiasta ja tarjoamme kattavan valikoiman espressopohjaisia erikoiskahveja, tutuista ja turvallisista vaihtoehdoista erikoisuuksiin, joita et muualta löydä.
LA
4,50
(NORM. 5,70)

Päivän pulla ja suodatinkahvi (norm.)

Mikäpä olisikaan italialaisempi tapa kuin tuoreen kahvin ja makean nauttiminen parhaassa seurassa? Tämä voi suomalaisittain tarkoittaa herkkuhetken viettämistä yksin, kaksin tai ystävien kesken porukalla. Ostosten lomassa voit nauttia meillä paistetusta pullasta, paahteisen italialaisen kahvin kera.
KE-SU
3,90
(NORM. 4,90)

Artesaanijäätelöt 2 makua yhden hinnalla

Toimme Suomen kahvilakulttuuriin tämän italialaisten ikiherkun gelaton, olemme toimineet artesaanijäätelöiden suunnannäyttäjänä Suomessa jo vuodesta 2005.